Весілля та заручини

ВЕСІЛЬНИЙ СТІЛ

Після всіх заходів, реєстрації, прогулянок і фотосесій покладається переміститися в банкетний зал за весільний стіл. Крім красивого декору і сервірування підготовка має на увазі підготовку меню, яке б дозволило якісно і смачно нагодувати всіх присутніх. Важливі моменти при організації весілля· якщо весільний банкет відбувається на відкритому повітрі, варто заручитися підтримкою кейтерингової служби – вони грамотно організують доставку продуктів і подбають про своєчасну зміну страв.

* Для дітей організовується окремий солодкий стіл, а також спеціальне дитяче меню. * Варто упевнитися, чи немає серед запрошених алергіків і людей, вимушених дотримуватися особливих дієт – щоб гість не був змушений задовольнятися порожнім гарніром або тільки зеленню. * У жарку погоду гарні легкі вина, міцний алкоголь більш доречний в прохолодний час доби.

Жінки і молоді люди частіше вибирають ігристі вина, чоловіки середнього віку і старше схиляються до більш міцних напоїв. Які страви повинні бути присутніми на весільному столі?Традиційно спочатку ставляться легкі закуски, потім подаються салати і аперитиви, що розпалюють апетит. На весільний стіл подають гарячі страви, в кінці йдуть десерти.

Сучасні тенденції все частіше схиляють молодих відійти від традиційних застіль і віддати перевагу формату фуршету, коли у гостей немає певних місць, а всі страви виконані порційно. * Закуски-сир, м’ясо, риба, овочі. Коли гості заходять в зал, нарізки вже стоять на столах.

* Салати-рекомендується зробити порційний варіант і Загальний на стіл з розрахунку 5-6 чоловік. * Гаряче-гарнір з м’ясом або рибою. Більшість людей вважають за краще саме м’ясо.

На столі має бути кілька варіантів соусів. * Хліб, овочі та фрукти також присутні на столах у загальних тарілках. Як десерт виступає весільний торт, подача якого символізує кульмінацію торжества.

Як розрахувати кількість стравсвадьба асоціюється з хлібосольним столом. Багато боятися, що частувань може не вистачити і хтось залишиться голодним. Як наслідок, багато що залишається нез’їденим, що тягне невиправдані витрати.

Рекомендовані норми на 1 гостя в грамах· * гаряче – 150-200 для м’яса і 50-150 на гарнір, · закуски – 100, · салати – 100-150, · торт – 100;· фрукти – 100;· хліб-30-50. При розрахунку алкоголю в середньому – 1 пляшка на персону, якщо це міцні напої і вино. Шампанське може випиватися до 2-х пляшок на людину.

На відміну від готових страв надлишки алкоголю можна забрати додому або роздати гостям. Як організувати подачу блюдвідкажіться від самостійного обслуговування гостей, найм офіціантів допоможе проводити зміну столових приладів і подачу страв набагато оперативніше. Завдання родичів і батьків на весіллі – приємно проводити час і спілкуватися.

Щоб зробити торжество максимально неординарним, може запрошуватися додатковий персонал, який буде робити частування або сервірувати його нетрадиційним способом. * Сильне враження справляє виїзний бар з шоу-програмою, коли гостям пропонуються тільки що змішані напої. * Не менш цікавий спосіб організації-леді-фуршет.

Дівчата використовують конструкції, що нагадують пишні сукні, на яких розміщуються закуски – виглядає дуже оригінально, заодно грає роль розваги для гостей. При виборі можливостей, орієнтуйтеся на смаки ваших гостей і свої можливості. Якщо ви сумніваєтеся у виборі, краще порадитися з професійним весільним організатором, який зможе дати рекомендації, виходячи з кількості передбачуваних гостей.
Заходьте до нас на сайт https://polinella. ru/oformlenie-zala-na-svadbu, знайомтеся з цінами, консультація безкоштовно.

Related posts

Leave a Comment